آمار بازدیدکنندگان
بازدیدکنندگان امروز71
بازدیدکنندگان ماه445
کل بازدیدکنندگان271037
محصولات
  • چراغ سیگنال دیجیتال
شرکت های مرتبط

مدیریت ساختمان(BMS)

 

اجرای سیستم BMS (مدیریت هوشمند ساختمان ) قابل اجرا در ساختمان ها ی بزرگ به صورت موارد ذیل می باشد:

1-   سیستم پاور آنالایزر

2-   مدیریت سیستم چیلر ها

3-   مدیریت سیستم بویلرها

4-   مدیریت سیستم هواسازها

5-   مدیریت پمپ های سیرکوله

6-   مدیریت فن ها و تهویه

7-   مدیریت سیستم آبرسانی

8-   مدیریت سیستم روشنایی

9-   مدیریت اعلام و اطفاء حریق

10-                      مدیریت سیستم برق از ترانس ها تا تابلوهای اصلی و فرعی

11-                      مدیریت سیستم برق اضطراری

12-                      مانیتورینگ آسانسورها

  

1-   سیستم پاور آنالایزر:

به کمک این سیستم و نصب آن در محل برق ورودی سیستم و اتصال آن به یک رایانه ثبات و قابل برنامه ریزی ابتدا حامل های انرژی را در طول یک بازه زمان بندی شده آنالیز شده و از روی آن و اندازه گیری سایر پارامترهای سیستمی و تجهیزاتی ، راهکار و الگوی بهینه سازی مصرف سیستم ارایه می شود.

این دستگاه با اندازه گیری ولتاژ،جریان،فرکانس و ضریب قدرت پارامترهایی از قبیل: توان اکتیو و راکتیو ، عدم تقارن فازی ، عدم بالانس شبکه ، نشتی جریان و هارمونیک ها را اندازه گیری و آنالیز می کند.

توضیح : با اجرای این پکیج سیستم قابلیت اتصال به شبکه سراسری اینترنت را نیز پیدا می کند و در پی آن با صرف هزینه ای اندک می توان با اتصال چندین مجموعه به یک مرکز ، طرح سامانه مانیتورینگ انرژی یک سلسله از ساختمانها وسازمان ها  رانیز اجرایی نمود.

با اجرای سیستم پاور آنالایزر و پیدا نمودن نقاط ضعف و قدرت سیستم در انرژی و تجهیزات تاسیساتی می توان با مشخص بودن هزینه و ومحاسبه بازگشت سرمایه انواع پکیج های کنترل مدیریتی را اجرا نمود.

 



 

2-   مدیریت سیستم چیلر ها

با نصب سنسورهای  دما بر روی لوله های ورودی و خروجی چیلر وهمچنین با ارتباط برد الکترونیکی چیلر از طریق اینترفیس و اتصال آن به PLC مرکزی می توان اپراتور را در هنگام بروز فالت آگاه نمود و با تدابیر لازم از کریستال شدن چیلر که تعمیر آن هزینه زیادی را در بر می گیرد جلوگیری کرد، زمان کارکرد چیلرها در ساعات و روزهای مختلف و تعطیل توسط نرم افزار هوشمند رصد می گردد و می توان به یک الگوی واقعی و صحیح کارکرد چیلرو سرویس و تعمیرات دوره ای آن دست پیدا کرد و توسط هوشمند مرکزی به چیلر فرمان صادر کرد و تا 20 الی 30 درصد در مصرف گاز صرفه جویی انجام داد.

 

 

3- مدیریت سیستم بویلرها

در بویلر ها نیز می توان  با دو روش سنسورگذاری و زمان بندی تا30  درصد از زمان کارکرد بویلرها را کاهش داد.

در بویلرها نیز به مانند چیلر ها میتوان با نصب سنسور دما بر روی لوله های ورودی و خروجی آب گرم و اتصال آن به PLC مرکزی و زمان کارکرد بویلرها در ساعات و روزهای مختلف و تعطیل توسط نرم افزار می توان به یک الگوی واقعی و صحیح کارکرد بویلر دست پیدا کرد و توسط PLC به بویلر فرمان صادر کرد و تا حد زیادی بهینه سازی در مصرف گاز و برق مشعل و پمپ های سیرکوله انجام داد.


 

4-    مدیریت سیستم هواسازها

هواسازها نیز به مانند پمپ های سیرکوله با کارکرد چیلرها و بویلر ها همخوانی دارند با این تفاوت که در مواردی به صورت مجزا کار سیستم هوای تمیز و ارتباط با سیستم رطوبت زن محیط را نیز انجام می دهند.

سیستم مدیریت مرکز با در نظر گرفتن موارد فوق و سنسورگذاری دما و در صورت نیاز رطوبت و اتصال آن به سیستم PLC یک کارکرد و الگوی منطقی از هواسازها ارائه کرده و با فرمان به تابلوی موتورخانه ، کنترل هواسازها را انجام میدهد.

در این روش با نصب سنسور میزان گاز co2 موجود در هوا اندازه گیری شده و از روی آن plc به دمپرهای تعبیه شده بر روی هواساز ها فرمان میدهد و این امر باعث میشود در مواقع غیر ضروری اتلاف انرژی صورت نگیرد. و به همین ترتیب در زمستانها هنگامی که بویلر روشن است رطوبت داخل فضا کاهش می یابد و با نصب سنسور رطوبت سنج و فرمان هوشمند به سیستم رطوبت زن باعث می شود هوای مطبوع تری داشته وبه طبع آن میزان روشن بودن بویلر نیز کاهش یابد.

 

 

 

5-   مدیریت پمپ های سیرکوله

پمپ های سیرکوله در سیستم سرماش و گرمایش بکار می روند و با کارکرد چیلرها و بویلر ها همخوانی دارند که میتوان از این طریق زمان و نحوه استفاده از این پمپ ها را با فرمان به تابلوی موتورخانه توسط سیستم مدیریت مرکزی مانیتور و کنترل نمود.

 

 

6-   مدیریت فن های تهویه

با در نظر گرفتن زمان کارکرد این فن ها در ساعات و روزهای مختلف و تعطیل توسط نرم افزار می توان به یک کارکرد تهویه دست پیدا کرد و توسط PLC به فن ها فرمان خاموش و روشن صادر کرد و از این طریق بهینه سازی در مصرف برق انجام داد.

 

 

 

7-   مدیریت پمپ های آب مصرفی

این پمپ ها که وظیفه تامین فشار آب مصرفی را بر عهده دارند می توان با نصب سنسورفشار در لوله ها و زمان کارکرد این پمپ ها در ساعات و روزهای مختلف و تعطیل توسط نرم افزار می توان به یک الگوی واقعی و صحیح پمپ دست پیدا کرد و توسط PLC به پمپ ها به صورت پله ای فرمان خاموش و روشن صادر کرد و بدین ترتیب بهینه سازی در مصرف برق انجام داد.

 

 

8-   مدیریت سیستم روشنایی

 

در این روش سیستم روشنایی با سه روش مدیریت می شود.

 8-1 روش زون بندی زمانی که میزان روشنایی به 2 الی چند قسمت تقسیم شده و در مواقع مختلف تعریف شده روشن و خاموش می شوند. به طور مثال : زون ساعات اداری ، زون ساعات غیر اداری تا شب ، زون روشنایی شب و ...

 8-2 روش شدت نور(لوکس) که در این روش از سنسورهای لوکس متر با خروجی به plc استفاده می شود و به کمک آن می توان همیشه نور مطلوب را در اوقات مختلف شبانه روز و هوای ابری ایجاد نمود.

 8-3 روش دستی که در این روش اپراتور توسط سیستم کنترل مرکزی و داشتن برنامه کاری افراد سازمان و موارد غیر قابل پیش بینی مانند شیفت شب ، به صورت دستی روشنایی را کنترل می نماید.

 

 

9-   مدیریت اعلام و اطفاء حریق

در این روش سیستم اعلان حریق به صورت موازی به سیستم کنترل هوشمند متصل شده و سیستم بر پمپ های اطفاء حریق نظارت می کند که باعث دو برابر شدن سیستم حفاظتی می گردد و همچنین با بروز حریق در واحد سریعاً سیستم نسبت به قطع برق آن واحد به صورت هوشمند اقدام میکند.

 

 

10-                   مدیریت سیستم برق از ترانس ها تا تابلوهای اصلی و فرعی

 

در این روش سیستم برق فشار متوسط شامل تابلوی توزیع و ترانس های برق مانیتور و در صورت امکان کنترل  می شوند به این ترتیب که سیستم کنترل مرکز حالت های قطع و وصل و تریپ دژنگتورها را نمایش می دهد و در مورد ترانس نیز با اتصال به رله بوخهولتس و سنسور سوئیچ دما ، می تواند وضعیت ترانسفورماتور را نمایش دهد.

همچنین سیستم برق فشار ضعیف شامل تابلوی توزیع اصلی ، تابلو چنج اورسوئیچ ،تابلوهای توزیع فرعی ، تابلو روشنایی ها و طبقات به همراه تابلوی بانک خازنی مانیتور و در صورت نیاز کنترل می شوند. به این ترتیب که سیستم کنترل مرکز حالت های قطع و وصل و تریپ کلیدهای اتومات و مینیاتوری را به همراه قطع و وصل کنتاکتوری نمایش می دهد

 

 

11-                   مدیریت سیستم برق اضطراری

 

11-1  مدیریت دیزل ژنراتور و گازوئیل مصرفی

در این روش یک سنسور سطح در داخل مخزن سوخت جهت مانیتورینگ و بدست آوردن میزان مصرف دیزل نصب میگردد و همچنین حفاظت های دیزل نیز به سیستم کنترل هوشمند متصل می گردد مانند : دمای آب ، فشار روغن ، ولتاژ باطری و ...

در این روش میتوان در ساعات بالای پیک برق دیزل را به طور هوشمند و اتومات وارد سیستم کرده و در پایان پیک آنرا خاموش نمود با تمامی حفاظت های آن و بهینه سازی بالایی را ایجاد نمود.

 

11-2  مدیریت سیستم برق اضطراری UPS مرکزی

در این روش پارامترهای سیستم برق اضطراری UPS توسط سیستم کنترل مرکز مانیتور و کنترل می شود و سلامت سیستمی را مشخص می کند.

 

 

12-                   مانیتورینگ آسانسورها

در آسانسور ها با اتصال سیستم هوشمند مرکزی توسط اینترفیس به برد آسانسور خطاهای آسانسور قابل مانیتور بوده و امنیت آسانسورها از این طریق بالا می رود و در صورت اضطراری می توان به آسانسور ها فرمان قطع و وصل صادر نمود.

 

 
 

مزایای سیستم:

مزایای این سیستم عبارتند از :

1- بهینه سازی مصرف برق و گاز بین 25 تا 40 درصد

2- قابلیت اتصال به اینترنت و کنترل و مانیتورینگ سیستم و ثبت اطلاعات از راه دور

3- قابلیت گزارش دهی در مورد ساعات کارکرد تجهیزات

4- قابلیت ثبت خطاهای سیستمی

5- قابلیت برنامه ریزی به صورت دلخواه توسط اپراتور

6- کارکرد به دو صورت دستی و اتومات

7- ارائه برنامه سرویس های دوره ای و تعمیر و نگهداری تجهیزات توسط نرم افزار و به طبع آن افزایش طول عمر تجهیزات و ایجاد بهره وری سیستمی

8- داشتن قابلیت نرم افزار به دو زبان انگلیسی و فارسی

9- قابلیت لینک برنامه در خروجی به نرم افزار اکسل و ذخیره سازی آنها با فرمت xls

10-               سرمایش ؛ گرمایش و رطوبت مطلوب به طور یکنواخت در تمامی ساختمان 

11-               حفاظت بالای سیستمی (برق،اعلام حریق)

12-               مدیریت بالای سیستمی